Jahopp, då var det dags för gårdagens resultat...tack Ljungberg! :

Ecuador - Costa Rica : 3-0

Kommentar : Ecuador är ett lag att räkna med under VM.
Nu är dom klara för åttondelsfinal tillsammans med Tyskland, och i gårdagens match gjorde de det mesta rätt.
Bra defensiv och snygga mål lyckades de få till, medans Costa Rica försökte och försökte men aldrig lyckades (trots ett ribbskott).
Kul för Ecuador!

England - Trinidad\Tobago : 2-0

Kommentar :
Snacka om repris på Sveriges match...i alla fall de första 82 minutrarna.
Det är bara att konstatera att Trinidad\Tobago har ett bra defensivt spel som fungerar ypperligt mot europeiska lag, de knäckte Sverige, och de var även nära att knäcka Engalnd med en ytterligare 0-0 match.
Men i 83:e minuten smällde Crouch till på en nick efter ett superbt inlägg från Beckham, och då var matchen avklarad.
Några minuter senare smällde även Gerard till med en kanon, och det blev slutresultatet, det vill säga 2-0.
Trinidad\Tobago hade också några anfall, de körde inte bara på defensiven, och de var väldigt nära att ta ledningsmålet, Terry räddade bollen från att gå in i engelskt mål strax innan mållinjen.

Sverige - Paraguay : 1-0