Alla första matcher är spelade, och ikväll så är det dags för Sverige igen, men först till gårdagens resultat :

Kommentar : Spanien var bra, Ukraina var värdelösa.
Förmodligen var Ukraina otrligt pirriga, för bättre än såhär ska de kunna spela, annars kan de lika gänra packa sina väskor redan nu, sämsta insatsen i VM hittills.
Spanien glänste, men mest tack vara Ukrainas misstag, de sattes aldrig riktigt på prov.
Ukraina lär få det savårt att gå vidare om de fortsätter spela lika dåligt..

Tunisien - Saduiarabien : 2-2

Kommentar : Första halvlek var bland det tråkigaste jag har sett i en VM-match, snacka om kass halvlek.
Tunisien är dock starkast och lyckas få in 1-0.
Andra halvlek förändrade dock matchbilden helt och hållet.
Saudiarabien börjar köra riktigt offensivt och till slut lyckas de kvittera och sen till och med ta ledningen.
Tunisiens andra halvlek var nästan sämre än Saudiarabiens första, men ändå lyckades de få in 2-2 i slutminutrarna, mycket på grund av ett dåligt försvarsspel.
Vi skall dock icke förglömma Tunisiens första mål, ett riktigt snyggt mål (om man bortser från framspelningen).

Tyskland - Polen : 1-0