Här har vi gårdagens resultat :

Tjeckien - Italien : 0-2

Kommentar :
Tjeckien öppnade bra, men sen tog Italien mer och mer över matchen.
Nedved hade ett par farliga chanser, men utan Koler tog det enorm tid för tjeckerna att få upp bollen till Italiens straffområde, och detta straffade sig.
Det var roligt att se Baros, synd att han inte orkade bara.
Italien var helt klart det vassare laget och gjorde två mål, hade även en hel del andra målchanser.
Italein vidare alltså, tjeckerna utslagna.
Italien möter Australiern i åttondelen,något de borde klara av, även fast australiensarna kan bli farliga.

Ghana - USA : 2-1

Kommentar :
En match undertecknad inte kollade på, var mer intresserad utav Tjeckien-Italien matchen.
Ghana vann hursomhelst och är nu tillsammans med Italien vidare till åttondel.
Ghana möter Brasilien i åttondelen, ska Ghanas framgång ta slut nu?

Japan - Brasilien : 1-4

Jag var i eld och lågor när Japan scorade 1-0 i första halvlek, OMG vilket snyggt mål!
Men sen small det till i slutsekunderna av första halvlek, tjock-Ronaldo gjorde mål.
Sen gick det bara utför för mitt Japan, man tappade positionerna och markeringarna, och Kawaguchi lyckades med en måltavla i och med 2-1 målet.
Då var all must ute ur Japan och det syntes.
Sen skadade det inte att Brasilien gjorde sin bästa match under VM hittills, men jag är ändå stolt över Japan som försökte, och faktiskt lyckades göra mål på brassarna...som var det första laget sen VM 2002 i Japan och Sydkorea som har lyckats med den bedriften.
Mn hursomhelst, Japan åker ur turneringen, Brasilien var redan klara för åttondelen innan Japan matchen.