Sverker, lakritsglassen och den tredje muppen

Jahopp, då var alltså den första dagen i EM 2008 över, förväntningarna var som vanligt på topp men det var två relativt sömniga matcher man fick skåda igår.

Schweiz - Tjecken : 0-1

Schweiz hade det mesta, även inkluderat en knäskada. Chanserna kom och gick. Tjeckien tog vara på typ sin enda chans. Sverker gjorde målet. Nuff said.

Portugal - Turkiet : 2-0

Okej, Portugal har en hel radda namnkunniga spelare men om de spelar som igår lär de ju definitivt inte plocka hem den där pokalen. EM-favoriter är de visst. Inte mycket av det som syntes igår. Både Portugal och Turkiet hade svårt att komma till avslut. Lakritsglassen (Pepe, för er som inte fattar) gjorde ett mål som blev bortdömt. Ronaldo hade en schysst frispark. Turkiet kom in i matchen. Hade endel chanser. Men de sumpade alla vid när det kom till avsluten. Missade bollen o grejer.
Pinsamt.

Sen i andra halvlek kom 1-0 målet. Snyggt väggspel. Lakritsglassen gjorde mål igen. Denna gång inte bortdömt. Sen pressade Turkiet på för mycket i slutet av matchen vilket resulterade i en kontring och nån mupp kunde lätt lägga in bollen i nätet och fastställa slutresultatet 2-0.

Idag spelar Österrike - Kroatien och Tyskland - Polen. Samma tider som igår. 18 respektive 20.45.

Vi får la se hur det går.

Lite fika finns iaf kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback