05 dagar kvar...

Av någon anledning känns det som att dagarna bara blir kortare och kortare (även fast man var uppe till halv tre), för gårdagen gick rasandes fort...
Tog det lugnt och softade nästan hela dagen igår faktiskt, gick en sväng på marknan med herr sjukgymnast (studerande...) och herr arbetslös, sen tog vi en snabbis förbi kioskpiraten o det visade sig att man köpte godis för 45 spänn...stabilt!

Sen drog vi hem till mig o gjorde lite blandat, vi såg bland annat thrillern Disturbia (HD givetvis...), den var ganska disturbed (haha...).
Faktiskt ganska vettig rulle som handlar om en kille som heter Kale som är med om en bilolycka med sin far efter en fisketur varpå hans far avlider av skadorna.
Senare under en spanskalektion slår det slint när hans lärare säger "would your father be proud of you now?" när  Kale inte gjort sin läxa och han pucklar på läraren, vilket resulterade i husarrest och fotboja i 3 månader.
Kales morsa säger upp hans Live-tjänst via 360in, Itunes och klipper av hans sladd till tvn, så det enda han kan hitta på då är att kika på grannarna via hans kikare och det visar sig att en inte alltför osnygg brud har flyttat från stan och bor nu granne med Kale, men till slut kikar Kale lite för mycket med sin kikare och det roliga blev visst inte så roligt längre...

Som jag sa tidigare, faktiskt en vettig thriller men som tyvärr har en lite för enkel och simpel story för att den ska hamna däruppe i toppen, men definitivt värd en kik.
Faktiskt rätt så vettiga skådespelarprestationer även fast dom är i min ålder och spelar tonåringar, helt okej alltså.
Skulle nog ge filmen en 6+\7-, nånstans där.

image143

Nu är det dags för mötet snart, vi får se hur det går...ska försöka hinna med lite småtjafs efter det som måste göras idag.
För imorgon är det ny vecka vilket innebär bara 4 dagar kvar, och då måste man nog börja med packningen...har förvisso lagt fram det mesta men det skall ju packas i min fina gröna säck också, görs ju inte av sig själv direkt.

Peace Ut.

Kommentarer
Postat av: maken

Va, vad menar du? Packar inte din mamma åt dig?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback