VM-resultat : Dag 18

Då var det dags för gårdagens matcher, båda matcherna visade sig bli riktiga rysare... :

Italien - Australien : 1-0

I första halvlek hade båda två lag några farliga målchanser, men det var i andra halvleken när en italienare blev utvisad som det hettade till.
Australien var väldigt nära ett par gånger, de lyckades dock inte skapa speciellt mycket om man ser till att de var en man mer, Italien höll ifrån bra och hade även dom några farliga chanser även fast dom var en man mindre.
Och sen händer det som inte kan hända...9 sekunder kvar av andra halvlek fortfarande 0-0 så blåser domaren en tveksam straff för Italien och Spotti sätter punkt på matchen, faktiskt ett riktigt snyggt straffmål, helt omöjligt att plocka.
Riktigt tråkigt för Australien, för de hade övertaget i andra halvlek och var närmast ett mål innan straffen kom.
Italien går vidare till kvarten och Australien får packa sina väskor med andra ord...