VM-resultat : Dag 15

Igår var det sista dagen för gruppmatcherna, skulle Frankrike gå vidare eller skulle det bli ett nytt VM-fiasko? :

Ukraina - Tunisien : 1-0

Ukraina började bra, men efter det så kände man mycket igen från första matchen (förlust med 4-0 mot Spanien), men eftersom Tunisien inte lyckades med något riktigt farligt så vart det ingen riktig match ändå.
Ukraina behövde bara oavgjort för att gå vidare, så efter 1-0 målet (som kom på straff) så drog de sig tillbaka.
Ingen vidare rolig match.
Ukraina vidare till åttondel där de möter Schweiz.

Saudiarabien - Spanien : 0-1

Såg inte denna match, men Spanien var redan klara för åttondelen, så de ställde upp med sin B-uppställning.
Spanien tryckte på, men vad jag ahr sett och hört så storspelade Saudiarabiens målvakt och undvek en stor förlust.