Världens bästa dröm

Igår var jag trött, inte varje dag man tar en promenad i skogen och sen åker till stugan.
Det tog musten ur mig, så lampan fick släckas innan 23.00-snåret.
Vaknade sen vid 06.30, ordentligt pissnödig (Gotta löv att pinka).
Somnade sen om, när jag vaknade sen igen hatade jag mig själv, ty drömmen var så wunderbar.

Drömmen var ungefär såhär (starka Alias och The Shield-vibbar jag vet...) :

Jag är ute på mitt första spionuppdrag, jag och tre andra medlemmar tillhörde ett team (The Shield-vibbar här...) och ska infiltrera någon sorts byggnad.
Eftersom det var mitt första uppdrag fick jag en lätt uppgift, jag ska bugga en av företagets telefoner och avlyssna vad de egentligen har för sig.
De tre andra medlemmarna försvinner, jag är lite förvirrad över vad jag ska göra, och tar fram min mobil för att bugga en av telefonerna (fråga mig inte hur man buggar en vanlig telefon med hjälp av en mobil...).
En av de anställda ser vad jag håller på med (Alias, inget går som det är tänkt...)och tar fast mig innan jag hinner märka något, han frågar vad jag håller på med, jag svarar med att jag är anställd här och försöker ringa.
"Vart är din ID-bricka?" frågar han som tog fast mig.
Tystnaden blev total, och fler anställda kom och höll fast mig, de listade nog ut att jag var en spion ändå,damn...! (Skumt företag...)
Jag fick ett SMS, frågade om jag fick se vad det stod, men icke sa nicke.

Sen helt plötsligt kom mina team-medlemmar, ryckte loss mig och punchade och kickade mot de som hade hållit fast mig (alias...)
Vilket teamwork, helt underbart.
Vi började springa nerför trapporna, jag ville ta hissen, men det fick jag visst inte 8De hinenr ikapp oss etc.)
De fortsatte att jaga oss, men genom vårt exceptionella teamwork så lyckades vi ta oss ut på det stora torget, och skaka oss av de som jagade oss.
Det var visst någon bank vi hade infiltrerat...
Vi såg bankchefen komma till torget med sina dyra merza och även han var med i jagningen, man började undra vad de tre andra hade gjort (The Shield...tagit något som kanske man inte skulle göra?).

Hursomhelst, farsan kom till slut med häst och vagn (WTF.!), vi fyra hoppade på, och precis då vände sig killen som hade tagit fast mig först om, och höll på att se mig (han kände inte igen dom andra, de hade visst lyckats att inte bli upptäckt...), men jag gömde mitt ansikte bakom en av medlemmarnas hår (var visst en hon, fråga mig inte vem...krulligt hår var det iaf.).

Farsan gasade på med hästarna och vi for iväg som ett skott, 30 minuters färd var det visst innan vi skulle nå vårt mål.
Farsan råkade visst missa en sväng, men han gjorde en u-sväng med hästarna(!).

Sen var jag visst på det där torget igen, men nu visade det sig att i drömmen så hade jag drömt allting.
Men jag gick till en postlåda där på torget, öppnade den och hittade en liten spionfigur (WTF!).
Sen helt plötsligt var jag vid banken här i stan,träffade en polare och berättade allting som jag hade upplevt (eller drömt i drömmen)...sen vaknade jag.

Trots min kassa spionförmåga så var det här nog det bästa jag har drömt någonsin, lite svårt att beskriva det där med teamwork, men det kändes så underbart att det inte ens går att förklara.

Spionyrket nästa :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback